onsdag 30 november 2011

////


Älskar verkligen den här låten. . .den är jätte gullig och bra såklart. .
////
Det här är en av dom bästa dagarna på länge. . är frånvarande från skolan men det är helt Ok
Just nu är jag på topp humör. . alltså har inte mått så här bra på länge. . men min glädje tar snart slut
för jag ska plugga och plugga och plugga och vet ni vad mina vänner? Nu för tiden får jag inte sitta vid datorn till ens klockan åtta. . .helt sjukt att mina föräldrar kan vara så stränga . .men dom vill att jag ska plugga så ja. . det får väl vara så. . .jag har liksom mobilen så jag behöver ingen dator. . .
får se om jag hinner blogga senare. .



lördag 26 november 2011

////
////
////
Solen som kom från ingenstans idag på morgonen fick mig att tänka på våren och sommaren. . åh ni anar inte hur mycket jag saknar våren och sommaren, men det är ganska mysigt med vinter trots att det är kallt, fryser typ 24/ 7, jag är väldigt känslig mot kylan, kan bli sjuk efter att ha varit ute i typ 1 timma. Men hmm eh ja så här har i alla fall min morgon sett ut , jag vaknade av att Olivia viskade Sarah till mig. .hahaha det roliga var att jag skrek när jag hörde hennes röst, jag är lite sådär rädd på morgonen, skulle vara lite roligare om jag blev så rädd att jag slog ner henne ellerhur? hahaha nää  men nu ska jag hmm. . baka? och reta Olivia. ps hon sover fortfarande. . himla trötter . .
////
Haft en underbar Kväll / Dag / Natt med min fina vän och mina fina syskon. . dagen har bestått av mycket skratt. . snacks / godis / pizza och drama. . nu är vi jätte trötta och funderar på att gå och lägga oss. . hoppas att ni också har haft det bra. . .Godnatt , sov gott , dröm sött kära läsare
MVH Sarah K

Bjuder på den här låten eftersom jag inte har bjudit på låtar på ett tag. . .



fredag 25 november 2011

////
Förlåt för att jag har varit så seg på sistone. . .men liksom det händer ju ibland
att man inte har tid med bloggen. Man är typ upptagen med lite annat ellerhur?. .
Aja. . .min Fredag spenderas i alla fall med min fina vän Olivia. . just nu sover hon så jag passar på att blogga.
senare ska vi dra till konsum för att köpa lite snacks och sånt skit och äta det till en film eller ett drama. . jao en sån mysig Fredag kommer vi ha. . .men nu ska jag väcka Olivia för det börjar bli lite sent. . Men ha det så bra söta söta söta läsare
MVH en glad fet Sarah

måndag 21 november 2011

////
 
Har skaffat Instagram på mobilen. . .rätt så kul att använda faktiskt
Blir kul att se hur många följare jag kommer få WIHOO :D 
Äe nu ska jag ta och titta på film med mamma sen får jag se vad jag hittar på. . 
Ha en bra måndagskväll kära läsare 
MVH Sarah. . .Kching >_^

söndag 20 november 2011

////
Haft en härlig dag i Kalmar. . den här Söndagen har varit så himla bäst. .Köpte en fin klänning till blomstermåladansen Wiho. . jag som trodde att jag inte skulle hitta något i Kalmar. . .
Haft en underbar helg, allting har gått så rätt osv. . nu ska jag nog titta lite snabbt i Hemkunskapsboken  och sen ska jag nog sova. Säger natt natt i förväg readers. .
MVH En riktigt riktigt glad Sarah!
////
Idag har det inte hänt så speciellt mycket. . förutom att jag inte har suttit vid datorn lika mycket som vanligt. . och det är väldigt ovanligt. . hmm imorgon blir det i alla fall att shoppa lite till Blomtermåladansen med Olivia. Jag  kommer typ inte hitta något i kalmar antar jag. . och det är för sent för att beställa. . kläderna kommer liksom inte komma i tid. . Ugh varför beställde jag inte kläder Online för en vecka sen? Ugh det är något fel på min hjärna. . som många av er säkert redan vet. .
Ganska nöjd med den här bilden förresten. . så det blir att bjuda er på den . . .jag gillar att skriva punkter bara så ni vet . . . . . . . .men nu är jag trött så jag ska nog somna till en film eller något liknande. . . eller vara inne på Facebook hela natten. . No lifer just nu men ja natt natt readers. . sov gott och dröm sött. .
MVH En pigg Sarah

fredag 18 november 2011

////

Just nu sitter jag ensam i mörkret och myser med Macen och iPhonen. . .
Och tittar lite på TV typ någon film om krig eller något liknande. . jag är för lat för att byta kanal. . och vet ni vad? När jag är ensam eller trött kan jag titta på vilken film som helst utan att tycka att den är tråkig. . . jag vet jag är normal. . .Hmmm. . jag kanske borde göra en lista där det står vilka sorters filmer jag gillar mest?

Ok. . trumvirvel och skit. . .
Number one is ACTION FILMER DÄR DOM SKJUTER MED PISTOLER BOOMBABY
Number Two GREKER SOM SLÅSS FILMER
Number Three ÄVENTYRSFILMER
Number Four SKRÄCKFILMER
Number Five SORGLIGA FILMER
Number Six ROMANTISKA FILMER

Jepp jag tycker inte så speciellt mycket om romantiska filmer. . dock tittar jag oftast på draman som har med romantik att göra. . . men dom är typ random och asiatiska och bra. . .
Det var allt tror jag. . . nu ska jag kolla om ÄVENTYRSDAGS går på Tv. . . min favorit TV serie. . .
Äventyrsdags kom ta din vän. . vi åker till ett avlägset land med hunden Jacke och människan Finn. . man har så roligt jämt ÄVENTYRSDAGS. . sen ba : ÄVENTYRSDAGS med en seriös mörk röst. .
Mina vänner stör sig alltid på mig för att jag jämt sjunger äventyrsdagslåten men jag kan ju inte rå för att jag älskar Äventyrsdags så mycket. . .det är liksom Finn och Jacke och prinsessan Bubbelgum och en fet blå sak som har skills. .han brukar plocka upp bollar och sånt med hans röv juste jag får ju inte glömma Ricardio och den där gigantiska snigeln som kan rappa. . .haha det går inte att beskriva hur mycket jag älskar Äventyrsdags men sov gott sötnosar Kching
MVH en riktigt glad trött äventyrsdagsfreak
////
Idag har jag varit med min fina vän Olivia och bakat Fruit Tart och någon annan tårta.
Dagen har gått så fort enligt mig för att jag har haft jätte kul och inte tänkt på tiden så mycket.
Känns bra att min underbara vän räddar min hemska Fredag. Men nu ska jag äta tårta och spendera lite
mer tid med Olivia , ha det så bra
MVH en mycket glad Sarah Wie

torsdag 17 november 2011

////
Har haft en bra dag idag och jag har varit på topp humör idag. . .
Hmm min dag började med att jag sov länge för att jag hade sovmorgon och sen gick jag upp för att duscha och precis när jag kom ut från duschen kom jag på att jag var ensam hemma. . usch det var jätte läskigt. Jag kunde typ höra massa knarr , jag stod i mitt rum och prövade lite kläder och plötsligt hörde jag någon som gick bakom mig ni kan ana att jag blev jätte rädd. . usch hatar att vara ensam hemma. . jag önskar att jag hade en katt eller något så att jag slapp vara ensam hemma ibland fast vet ni vad? Jo min underbara vän Olivia ringde mig när allt blev som läskigast. . åh gud vad jag älskar henne. . .
Men annars har resten av dagen varit helt underbar fick smaka på 8AS goda bullar. . tack för bullarna. . .
Hepp nu ska jag fortsätta lyssna på musik och plugga lite till musik provet imorgon ha en bra kväll
Puss och bamse kramar från mig.
////
Om du verkligen vill ha något släpp det fri Om det kommer tillbaks till dig är det till för alltid Om det inte kommer tillbaks till dig var det aldrig ditt

onsdag 16 november 2011

////

tisdag 15 november 2011

////
Du finns där i min närhet låter mig få bara vara Du ställer inga onödiga frågor Du låter mig få finnas till

////
Förut var vi fyra. Du, jag, kärleken och lyckan. Nu är vi också fyra. Jag, ensamheten, hatet och smärtan.
////
Hade en jätte konstig dröm idag om att jag försökte vakna fast jag somnade om hela tiden. . kändes faktiskt verkligt men sen när jag verkligen vaknade så kom jag på att det var en dröm. . ugh jag hatar såna drömmar. . dom är faktiskt lite otäcka ibland. Annars har min dag varit hemsk precis som alla andra hemska Tisdagar. . .

måndag 14 november 2011

////
Jag älskar katt tassar dom är så söta. . .och ni vet lata katter är dom bästa som finns man kan liksom fotografera dom medan dom sitter där som små stenar och gäspar åh gud vad katter är söta. . . .
Hmmm just nu har jag inget för mig så det blir väl att titta lite på bilderna jag har i datorn. . . jag har skit tråkigt ska ni bara veta. . jag hatar Måndagar. . Men Tisdagar mer . . . händer aldrig något bra på Tisdagar. . måste ändra på mina Tisdagar. .hur kom jag fram till hur mycket jag hatar Måndagar och Tisdagar ens? Men ha en bra måndag mina vänner. .
MVH en fundersam Sarah
////
Alla himla månader går så fort. . redan November. . .ugh och det är redan så här kallt Brr. .
Snart faller dom första snöflingorna. . åh kommer bli så grymt kul att fotografera snön. . .
Som ni märker har jag inte så speciellt mycket att skriva om. .buh jag vet jag suger. . så
jag bjuder på en låt som får underhålla er. . eftersom jag är sämst på att skriva om intressanta saker. .
Jag får lära mig lite av Medelins Blogg  och Lisettes Blogg

söndag 13 november 2011

////
Äntligen är himlen lite blåaktig. . ett tecken på en fin söndag. .
Nu ska man nog se på lite serier med syrran. .
Ha det så bra
MVH En hmm. . en . . ja funderande Sarah
////
Hade väldigt eller ja riktigt kul igår. Festade hela kvällen när det blev sent drog man till Olivia för att äta chips med dipp och titta på anime. Sedan var man hemma vid ungefär klockan halv 12 jag var helt slut när jag kom hem. . och jag mådde inte så speciellt bra av allt skräpmat. . .just nu har jag värsta huvudvärket. . .
Men tack alla för kvällen igår. . .nu ska jag nog äta frukost eller nått. . japp jag vaknade nyss. .
Ha en bra dag readers
MVH En utmattad Sarah. . .
Asiatiska vårrullar . . .är ju. . .goda

lördag 12 november 2011

////
Nudlar / Ramen
Hamburgare grejsimojs 
Våfflor
bbq stick
Bjuder på ännu mer matbilder. . njut av att titta på bilderna och bli sugna
Mohahaha
////
Japp Japp allting har inte gått som man har planerat dock får jag en känsla om att just den här Lördagen kommer vara bäst. Kommer fotografera rätt så mycket den här helgen ,ska testa att fotografera människor också. . alltså poträtt. . önska mig lycka till  sen ska jag nog baka jodrgubbstårta med den där asiaten Olivia sen blir det nog att mysa och titta på film ikväll. . hoppas att ni också har en bra Lördag
MVH En glad Sarah
////

fredag 11 november 2011

////
Herro duh... Idag har jag suttit vid datorn efter skolan och tittat på facebook. hejdå
Lol ett random inlägg från en fet random kvinna som nyss kom hem till mig. . jag vet inte vart hon kom ifrån men hon verkar vara asiat. . .man ser det inte riktigt. . Har ni saknat mina matbilder ? här har ni två som jag bjuder på. . men det var allt. . .nu ska jag försöka bli av med den här feta kvinnan som sitter bredvid mig. .hon heter Olivia förresten. .
MVH en happi Sarah och en fet Olivia

tisdag 8 november 2011

////
How long will this take?
How much can I go through?
My heart, my soul aches
I don't know what to do
I bend but don't break
And somehow I'll get through
cause I have you

lördag 5 november 2011

////
Idag har jag varit här och där hela tiden. .
har knappt vilat. . gick och la mig vid typ två igår och gick upp vid 9?
Bara för att jag har så grymma vänner som underhåller mig så länge
att jag inte kan logga ut från Facebook.. 
Dagen har varit jätte jobbig. . förväntade mig att det skulle bli en bra dag men
hur kan man njuta av dagen när man är så lat som jag? Borde kanske lära mig att
gå och lägga mig tidigare. .skyller på mina vänner. .  OOH DANSANDE BANANER PÅ TVN
MÅSTE KOLLA!
Good freaking night Kawaiipies
Ps. . juste det fanns något bra med dagen. .gissa vad? . . jo mat. .

fredag 4 november 2011

////
Snart skola igen. . .
Vet inte vad jag ska säga om lovet. .har haft både roliga och tråkiga dagar
Har varit sjuk för det mesta. . haft huvudvärk . .träningsvärk och förkylning ,  jättebra lov ju?
Men jag har i alla fall beställt nya kläder dom kommer på måndag tror jag?. .
 Who knows? God knows. .
Just nu lyssnar jag på musik och dricker äppelcider  
och försöker komma på något kul att göra hmm. . några tips tack? . . .
Om ni nu undrar kommer jag vara jätte upptagen imorgon och på Söndag
så det blir nog att gå och lägga sig tidigare än vanligt Buhu. .
Jätte rolig och intressant inlägg ellerhur? 
Men aja ha en bra kväll
MVH En känslolös Sarah kan man säga. .

torsdag 3 november 2011

////

////

onsdag 2 november 2011

////
Hellu där. . idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har hittar höstkläder som jag tänker beställa. . Väntar på att mamma ska komma hem. . Åh så glad jag är. . äntligen har jag lyckats vara vaken medan jag letar efter kläder Online. . höll på att dö men jag stod ut med min trötthet. . heh fast jag sov i 3 timmar direkt efter att jag hade hittat kläder , men jag förtjänar fortfarande ett grattis ellerhur?
Aja ha det bra kära läsare. .
MVH en super glad Sarah :D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...